Lid worden

MVB Racing (ook wel bekend als MVB Bergschenhoek) is een club waar hobbyisten met de interesse in RC auto’s bij elkaar komen. Jong, oud, onervaren of juist heel ervaren in de RC hobby, iedereen is welkom! De clubdagen/avonden zijn er om met elkaar op een plezierige en gezellige manier met de hobby bezig te zijn. Een prima plek om meer te leren over de hobby. Aarzel niet om vragen te stellen, er is altijd wel een lid met goede raad!

Lid worden, waarom?

Een lidmaatschap maakt dat je gebruik kan maken van de faciliteiten die de MVB Racing biedt. Het gebruik maken van de pits en stroomvoorziening. Zo zijn er de clubdagen en clubavonden, clubwedstrijden en andere activiteiten die jaarlijks georganiseerd worden.

Kosten

De contributie voor het seizoen 2022 is als volgt:
– Volwassen club-lid > 18 jaar € 70,-
– Junior club-lid < 18 jaar € 40,-

* Indien meerdere familieleden lid zijn, levert dit een korting op van € 10,-
Bijvoorbeeld een vader en zijn zoon/dochter (< 18 jaar) betalen € 70,- +(€ 40,- min. € 10,-) = € 105,-

Sfeer proefen?

Twijfel je nog en wil je een keer de sfeer komen proeven, misschien heb je al wel een RC auto en wil je een rondje proberen te rijden op het circuit. Dat is allemaal mogelijk.
Op de clubdagen, met uitzondering van de wedstrijddagen (zie Wedstrijden of Kalender voor datums) en op clubavonden, ben je van harte welkom, om een proefrondje te rijden en met andere leden nader kennis te maken. We leggen graag uit hoe alles werkt en heb je vragen, die zullen we uiteraard graag beantwoorden. Voor informatie kan je altijd contact opnemen via info@mvbracing.com.

Enthousiast? Je wilt lid worden?

Lid worden is heel eenvoudig! Download het inschrijf formulier (zie link hieronder) vul het in met je gegevens en stuur het naar info@mvbracing.com. Of geef het persoonlijk af bij de club op een clubdag, wel net zo makkelijk!

Lidmaatschap beeindigen

In het geval dat je het lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit door een mail te sturen naar info@mvbracing.com.